Frans op school

Frans op school is voor leerlingen uit groep 6, 7 en 8 die meer uitdaging nodig hebben of zich willen voorbereiden op het vak Frans op de middelbare school. De cursus wordt tijdens schooltijd gegeven, kan gevolgd worden door leerlingen uit verschillende klassen en is geschikt voor groepen tussen de 5 en 20 leerlingen. De cursus bestaat uit circa 25 lessen van 45 minuten of een uur en wordt afgesloten met de opvoering van het toneelstuk Les trois petits cochons. Deze lessenserie kan worden aangevraagd door basisscholen. Er is alleen nog plaats op de vrijdagochtend.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal lessen, de lengte van de lessen en de reiskosten. De prijs is inclusief voorbereidingstijd en materiaal.

 

Frans Intro

Frans Intro is een lessenserie van 8 tot 10 bijeenkomsten van een uur waarbij leerlingen uit groep 6, 7 en 8 kennismaken met de basisbeginselen van de Franse taal. Ze leren in deze lessen o.a. zichzelf en anderen voorstellen, de getallen 0 t/m 100 en het benoemen van kleuren en voorwerpen. Deze lessenserie is uitermate geschikt voor scholen die in themablokken werken en kinderen gedurende een korte periode een unieke uitdaging willen bieden. 

 

Frans Atelier

Frans Atelier is een buitenschoolse groepsles waarvoor kinderen van 8 tot 12 jaar zich kunnen inschrijven. Deze les is geschikt voor kinderen die naast school extra uitdaging willen of zich spelenderwijs willen voorbereiden op het vak Frans op de middelbare school. Deze cursus bestaat uit 25 lessen van een uur en wordt afgesloten met het toneelstuk Les trois petits cochons. Een groep start vanaf 5 aanmeldingen. Het tarief is 10 euro per les.

 

Frans op maat

Frans op maat is een groepsles die in overleg volledig wordt afgestemd op uw wensen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een eenmalige workshop, een projectweek of een lessenserie van meerdere weken.